Player2Gamestore, gevestigd aan:
Neutronenlaan 24a
5405 NH Uden 
Is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Player2Gamestore verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Voor zakelijke contacten: KVK en Btw-nummer

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Player2Gamestore verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Player2Gamestore verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Player2Gamestore bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor persoonsgegevens: 7 Jaar.

Delen van persoonsgegevens met derden

Player2Gamestore deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Player2Gamestore blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Wij delen of verkopen geen informatie aan derden.

Wij werken samen met de volgende bedrijven voor het verwerken van bestellingen en betalingen:
MijnWebWinkel: Voor afhandelen van facturen en webshop beheer
Mollie: Voor de afhandeling van betalingen
Paypal: Voor de afhandeling van betalingen 
MyParcel: Voor het verzenden van bestellingen
De Belastingdienst: Vanwege een wettelijke plicht

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Player2Gamestore gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Player2Gamestore neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@player2gamestore.nl

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Player2Gamestore en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@player2gamestore.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Player2Gamestore wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Contactgegevens:
www.player2gamestore.nl
Neutronenlaan 24a
5405 NH Uden
0629946051
info@player2gamestore.nl

VEILIG BETALEN MET OA:



Wij verzenden met: 

Verzendkosten binnen Nederland: Vanaf €1,70
Pakketpost: €5,99

We ship worldwide!
Shipping starts at €2,99!

Aanbieding

Nintendo Gameboy Pocket 'Pink' € 27,99 € 22,99

Gastenboek

  • 19-06-2018 - Goede webshop. Ik kan me maar niet beheersen om te...  lees meer
  • 11-06-2018 - Top winkel en online shop! Groot aanbod, ook leuke...  lees meer
  • 10-06-2018 - Had afgelopen week een Ps1 Memory Card gekocht.
    Was binnen...  lees meer
Plaats een bericht
© 2013 - 2018 Player2Gamestore.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel